fredag den 31. august 2012

Danmarks ældste hobbyforretning!

I dag har jeg været i intet mindre end Danmarks ældste hobbyforretning! Den ligger i København på Frederiksborggade - og det var helt tilfældigt jeg var derinde.

Jeg kom cyklende forbi - og måtte hugge bremserne i da jeg så det fineste papir - "Dukkehustapet" stod der på skiltet. Måske egnet til dukkehuse - men perfekt til skrinene fra Søstrene Grene tænkte jeg!



Og hold da op en hyggelig hobbyforretning. Det der fyldte mest var diverse interiør til dukkehuse samt modelfly/skibe/soldater osv. Men de havde også et lille museum med gamle dukketeatre. Og man kunne købe fine fine gamle udklipsark med både dukketeatre, påklædningsdukker og meget andet.
Og så selvfølgelig forskelligt tapet til dukkehuse :) Jeg faldt pladask for dette med harlekintern - SÅ fint :)

Så det er nok ikke sidste gang jeg lægger vejen forbi Danmarks ældste hobbyforretning!

Hilsen Tina


onsdag den 29. august 2012

Fantastiske tapeter

Disse fantastiske tapeter - købt hos Junette - er kommet med posten





De er så smukke. Og med dem i hus kan jeg en af de nærmeste dage komme igang med "projekt-tapet-på møbler" :) (Hvis jeg kan vælge hvilket tapet der skal bruges først!) Det er første gang jeg skal tapesere møbler - så er der nogle gode fif tager jeg gerne imod :)

Hilsen Tina

tirsdag den 28. august 2012

Joddle-lååå-i-hiii

Jeg får lidt lyst til at jodle når jeg kigger på mit seneste (en anelse kitchede) loppefund :)



Det fedeste termometer i total alpe-stil! Jeg er desværre den eneste i husstanden der er af den holdning :) Men jeg håber det får lov at blive hængende!

Hilsen Tina

P.S. En mindre detalje er, at det har vist 19 grader hele tiden.....

onsdag den 22. august 2012

De sødeste "kærlighedsfugle"

Jeg har lavet fine halskæder i dag - med søde forelskede fugle. De er blevet så fine - og jeg vil gerne beholde dem allesammen selv :) Men der er indtil videre desværre kun en af hver.



De er på shoppen så snart der kommer en dag med lidt bedre lys så der kan blive taget billeder.

Hilsen Tina

tirsdag den 21. august 2012

søndag den 19. august 2012

Dagens fede fangst

Søndagen har stået i smykkernes tegn - vi har haft stand på loppemarked i Silkeborg i strålende sol.
Antallet af besøgende var præget af at det lokkede mere at tage til vandet i det fantastiske vejr. Så der var god tid til selv at tjekke de andre stande ud :)

Og resultatet heraf var bl.a. denne fantastiske "brev-ordner" - den er SÅ fed!


Den skal bo ved siden af Rothenborg og holde styr på alt det der ellers ville ligge og rode. Jeg kan ikke vente med at få den med hjem.
Lidt andre gode fund fandt også med mig - det har været en god - og varm - loppedag :)

Hilsen Tina

fredag den 17. august 2012

Dårlig samvittighed

Efter at Tina, den anden dag, "flashede" alle hendes krydser på To Do listen, fik jeg dårlig samvittighed.
Så jeg måtte hellere få sat nogle krydser på min liste også. Derfor fik jeg lavet disse:



Så er efterårs stjernevrimmel større og min dårlige samvittighed mindre.
Hilsen Heidi


torsdag den 16. august 2012

Monster mad

Vi legede restaurant herhjemme i går. Vi voksne fik lav selv burgere, mens pigerne lavede Monster Burgere:






De var et kæmpe hit.
Hilsen Heidi

onsdag den 15. august 2012

Der produktudvikles, produceres og tjekkes af

Med det der efterår lige rundt om hjørnet er efterårskollektionen endelig på plads. Vi har lavet de første ting - og lavet mange og lange lister over resten. Lister over hvad der skal laves, lister over hvem der skal lave hvad og lister over hvornår det skal ligges på shoppen.

På mandag går det løs - der må vi begynde at sælge af alt det lækre nye :) Men det finder vej til shoppen løbende over de næste par måneder. På den måde giver vi os selv lidt mere tid til produktion.

Vi vil dog gerne give et lille sneak-peak på noget af det der allerede er færdigt.



Mit liste-elskende jeg er glad for alle de flueben og krydser
der allerede er sat :)

Hjernen og fantasien løb måske lidt af med os - 70 nye produkter er måske lige i overkanten? Nu må vi se om de alle bliver en realitet :)

Hilsen Tina

mandag den 13. august 2012

Man skal ikke shoppe havestol når man ikke har have!

I hvert fald ikke når ens altan er lille bitte. (Og fyldt til randen med tomatplanter ;) )Derfor skiller jeg mig af med denne skønhed


Skal den bo i din have? Læs mere her.

Hilsen Tina

søndag den 12. august 2012

Loppemarked TAP1

Vi er i dag at finde med smykker og det (forhåbenligt) sidste kælderguld på loppemarkedet på TAP1 ved Carlsberg. Loppemarkedet plejer at være godt besøgt - men da der i dag også er marked på Onkel Dannys Plads på Vesterbro er jeg spændt på om der kommer mange forbi Carlsberg.


Sommerens mange markeder har heldigvis sørget for at der er blevet ryddet godt ud i kælderen. Mit kræmmer-samler-gen er allerede begyndt at glæde sig over at der så er plads til eventuelle nye fund - men mit fornufts-gen fortæller mig at det er dumt at fylde kælderen op på ny :) Nu må vi se hvilken side der vinder ;)

Hilsen Tina

fredag den 10. august 2012

Den fineste Smuksak...

Selv om vi jo er ved at være ved enden af en rigtig spændende uge, så er vi stadig midt i et virkelig spændende projekt.
Vi er for et par måneder siden kommet med i et skønt fælleskab, med nogle fantastiske kreative kvinder. Vi har nævnt det kreative butiksfællesskab før her på bloggen - men nu kan vi endelig offentligøre navnet på butikken:


Vi elsker navnet, logoet, fællesskabet, energien, stemningen, iværksætter ånden og ikke mindst de andre Smuksakker (Stine, Line, Pernille, Maja, Christine og Yana).

Kender I det...når man kan mærke i maven at man er med i noget godt? Når man er ved at sprænges af forventninger? Når ens drømme er så tæt på at blive realiseret? 
Det er der vi er lige nu. Vi mangler nogle småting for at være helt på plads, men det er så tæt på nu. Det er næsten ikke til at holde ud :)))

Går du selv med en iværksætter i maven og har du fået lyst til at være med?
Så skriv en mail på:    mail@butik-smuksak.dk
Det er i  Århus de spændende ting foregår ;)

Hilsen Tina og Heidi




tirsdag den 7. august 2012

En spændende uge er startet

August byder på en masser spændende ting for vores lille firma.

I morgen drager vi mod Århus hvor fremtidsdrømme står på programmet - drømme af den slags hvor realiseringen forhåbenligt ligger lige om hjørnet :)

Og så står der i 1½ døgn efterårskollektion - planlægning og produktion - på programmet.


Bordeaux er en af de farver vi helt sikkert kommer til at vise igen og igen her i efteråret :) Så vi håber i kan lide den!

Hilsen Tina

mandag den 6. august 2012

Bornholm # 4

Fjerde og sidste dag på dejlige Bornholm blev desværre mest tilbragt i regnvejr. Men dette var vel egentligt bare et hint til at det var ok at tilbringe det meste af dagen indenfor i diverse retro/vintage/genbrugsbutikker ;)

Vi startede dagen med rundkirke-besøg i Østerlars. Her så vi fine kalkmalerier - og beskrivelsen heraf forklarede bl.a. at man så Djævelen med røven bar - det skulle åbenbart være til skræk og advarsel. Jeg syntes nu han ser meget fredelig - men dog noget dum - ud :)


Herefter gik turen til Strabo Nyt og Gammelt i Østermarie. Her er både planter, haveredskaber og den fineste butik med retro ting. Virkeligt skønne ting. Jeg købte mig en and der nu er flyttet ind i min reol.


Inden turen gik til Rønne dyppede jeg tæerne i vandet på Dueodde Strand - det var en kold fornøjelse :)


I Rønne kom vi forbi Agermøllen Antik og Genbrug. Og her gemte der sig virkeligt mange - billige - skatte. Desværre var bilen allerede godt proppet - så jeg måtte holde mig til små ting. 



Øv - halsen på denne lækre trøje er desværre
så lille at jeg ikke kan få den over hovedet...


Fint cigaretetui der allerede har fundet sig et nyt hjem.



Herefter var vi et smut forbi Forsvarsmuseet - som er ret fint selv for sådan en som mig som ikke går så meget op i krigshistorie.

Ferien sluttede af med en udsigtspause ved Sorthat Odde inden turen gik med færgen hjemad igen.


Det er bestemt ikke sidste gang vi har besøgt skønne skønne Bornholm - jeg tror faktisk jeg har forelsket mig en smule i øen :)

Hilsen Tina

Vil du læse mere om vores 4 dejlige dage på Bornholm - tips til bl.a. genbrug og restauranter - kan du læse med her, her og her.

fredag den 3. august 2012

Efterårsfarver.

Jeg har fået noget lækkert knytte snor hjem i nogle af efterårets skønne farver, som Tangerine, Honey gold og Rose smoke:


Glæder mig til at komme igang med OhDeer´s efterårs kollektion, der kommer på siden i løbet af august og september.

Hilsen Heidi

onsdag den 1. august 2012

Maxi og Mini.

Jeg har ingen talenter inden for syning. Men heldigvis "kender" jeg nogen der er super seje til det. F.eks Libbie som jeg har købt disse "nu-er-min-telefon-og-ipad-mega-lækre" sleeves af:




Tusind tak for handlen Libbie... Jeg er vild med dem (og min mand har også godkendt dem)
Hilsen Heidi